Vásárló belépés

Pénznem váltás

Termékajánló

Fizetési megoldás

Hírlevél

Látogató számláló

0
3
8
1
4
4
1

VÁSÁRLÁS MENETE

A jobb felső sarokban válogathat KÍNÁLATUNK-ból. Válasszon egy terméket, majd kattintson a képre. Ha meg szeretné vásárolni, kattintson a bevásárló kocsi ikonra.

A termék bekerült a kosárba. Folytassa a vásárlást, vagy ha kész, akkor kattintson a Megrendelés gombra.

Eldöntheti, hogy regisztrált vásárlóként, vagy regisztráció nélkül kíván vásárolni. Kattintson a válaszott vásárlási módra.

Töltse ki az űrlapon értelemszerűen az adatokat, majd fogadja el a vásárlási feltételeket. Számlát csak abban az esetben postázunk, ha Ön ÁFÁ-s számlát igényel (ez a köv.oldalon kérhető majd), egyéb esetben az üzletben személyesen átvehető, ha nem jön érte senki, végül az Ön példányát eldobjuk.

A következő oldalon válassza ki kiszállítás esetén a szállítási címhez tatozó tarifát.

Válasszon a fizetési módok közül (bankkártya, postai csekk, utánvét, átutalás, személyes fizetés az üzletben) , majd adja meg még a kiszállítás időpontját, az üdvözlőkártya szövegét, és ha kíván sms értesítőt kapni a futártól, jelölje be.

A megjegyzés rovatba bármilyen Ön által fontosnak tartott kiegészítő információt megadhat.

A Tovább gombra kattintva átnézheti megrendelését, akár módosíthat rajta a rublikákban a ceruza ikonra kattintva.

Ha mindent rendben talál, fogadja el a vásárlási feltételeket és küldje el megrendélését, bankkártyás fizetés esetén a fizetés gombra kattintva átkerül a bank oldalára, ahol rendezheti a fizetést.

Mindenről e-mailben visszaigazolást küld webáruházunk.

Webáruház készítés