Vásárló belépés

Pénznem váltás

Termékajánló

Fizetési megoldás

- ANYÁK NAPJA 2020

Főkategória >- ANYÁK NAPJA 2020

   Anyáknapi rendeléssel kapcsolatos tudnivalók

 A jelenlegi helyzetben kicsit más lesz az idei Anyák napja a szokásosnál, ezért úgy érezzük most igazán szükség lesz a munkánkra. Virágküldő szolgálatunkkal szeretnénk segíteni , hogy Anyák Napja alkalmából meg tudják lepni egy csokor virággal szeretteiket. Szeretnénk hozzájárulni, hogy ezen a hétvégén Május 1-3 -ig minél több Édesanya, Nagymama és Keresztmama örülhessen és kerülhessen a figyelem középpontjába.

Már fogadjuk a megrendeléseket, de kapacitásunk véges, bár emelt futár létszámmal készülünk.

Kérjük, ha lehet minél előbb adja le megrendelését az adott dátumra. Lehetőség szerint a szállítási nap mellett csak délelőtti vagy délutáni vagy esti kiszállítást adjon meg, órára pontosan nem fogunk tudni érkezni.

Minden virágküldemény mellé jár egy üdvözlőkártya, melyre ráírjuk az Ön által megadott üzenetet és a virág mellé tesszük. Ezt a megrendelőlapon lesz lehetősége megadni.

Futáraink maszkban dolgoznak és kézfeztőtlenítőt használnak. Lehetőség van az érintkezésmentes kézbesítésre is ,ekkor a futár becsenget, vagy telefonál a címzettnek és a bejárati ajtó előtt hagyja a virágküldeményt.

A kiemelt forgalmú napokon, ha mindenhová oda szeretnénk érni, akkor nem tudjuk garantálni az sms visszajelzést a kézbesítés után a megrendelő részére, abban bízunk, hogy az ajándékozott személytől kapnak majd visszajelzést.

Köszönjük, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, várjuk virágrendelését.


Sorrend:


prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés